Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Vier je feestje met Roos&Zo! Een creatief feest waar je een blijvend aandenken maakt. Jij, je vrienden en vriendinnen zullen er graag aan terug denken. 

Kinderfeestje Marmer-Art (vanaf 5 jaar)

Maak je eigen prachtige schilderijtjes met speciale verf! Een hele leuke techniek die de kinderen versteld zal doen staan. Zo'n verrassende resultaten zijn geweldig om te zien en vooral om te doen!

 

De kinderen krijgen allemaal 3 canvasdoekjes van 10x10 cm die ze mogen beschilderen. De schilderijtjes zijn binnen no-time droog dus makkelijk mee te nemen na het feestje! Een prachtig aandenken aan een leuke dag!

 

 

Kinderfeestje Speksteen-hanger (vanaf 8 jaar)

Altijd al je eigen hanger willen maken van steen? Kies je eigen speksteentje en maak hem in de vorm die jij mooi vindt. Dan vijlen en schuren en voila… daar is je hanger!

 

 

Kinderfeestje tashanger (vanaf 8 jaar)

Wil jij ook zo'n mooie tashanger aan je tas?!

Met mooie kralen, lintjes en bedeltjes ga je een tashanger maken. Maak je tas uniek en bijzonder!

 

 

Kinderfeestje Dromenvanger - NIEUW! (vanaf 8 jaar)

De Indianen deden het eeuwen geleden al, dromenvangers boven hun bed hangen. Dromenvangers houden boze dromen tegen en vangen ze. Bij dit kinderfeestje ga je je eigen  dromenvanger maken. Natuurlijk is de dromenvanger ook mooi om zomaar in je kamer te hangen. 

Zullen we gauw aan de slag gaan dan? Jullie worden ook nog eens geschminkt als echte Indiaan!

 

 

Kinderfeestje Schilderen (vanaf 6 jaar)

Voor de kleine kunstenaars, lekker een middag schilderen aan de hand van een thema. Door te beginnen met het vertellen van een spannend of fantasievol verhaal worden de kinderen geïnspireerd om een eigen schilderij te maken.

 

We gaan schilderen op echt canvas-doeken, waardoor de kinderen zich meteen al echte kunstenaars voelen!

 

 

Kinderfeestje Schalen maken van textiel (vanaf 6 jaar)

Schalen maken wordt nu leuk! De kinderen gaan aan de slag met verschillende soorten stoffen om uiteindelijk een zelf gemaakte schaal op tafel te zetten. Erg leuk om fruit, kralen of andere dingetjes in te bewaren.

 

 

Kinderfeestje Mozaïek (vanaf 8 jaar)

Maak tijdens dit kinderfeestje je eigen fotolijstje of figuurtje met mozaïek!

 

Na een korte uitleg krijgt iedereen een  onbewerkte lijst of figuurtje, een potje  lijm en een kwastje.

Dan gaan we de kleurtjes uitkiezen, stropen de mouwen op en gaan aan de slag, je doet er ongeveer 2 uur over om een prachtig kunstwerkje te mozaïeken.

 

Omdat de lijm eerst 24 uur moet drogen voor het mozaïekje gevoegd kan worden en iedereen natuurlijk trots hun lijstje mee naar huis wil nemen, krijgen de kinderen een zakje voegsel en een werkbeschrijving mee om het werkstuk thuis af te maken.

 

 

Een feestje duurt afhankelijk van het gekozen feestje en leeftijden ongeveer 2 uur.  Nadat je vriendjes binnen zijn, gaan we eerst zingen en cadeautjes uitpakken. En dan gaan we na een korte uitleg aan de slag!

 

Prijs alle kinderfeestjes:

€ 12,50,- per kind

 

 

Vanaf 6 kinderen.

 

Inclusief alle benodigde materialen en een cadeautje voor de jarige!