Fotografie

Fotografie & Zo

Naast mijn creatieve kant, is fotografie een rode draad in mijn leven. Ik leerde als kind al snel hoe foto's een laatste herinnering kunnen zijn aan een persoon of bij een dierbaar moment in je leven, hoe waardevol het is om daar nog even op terug te kunnen kijken.
Een andere kant van fotografie is het zoeken naar verborgen schatten, een spontane lach of een stiekeme blik... maar ook kijken naar de natuur zoals je die in eerste instantie niet zou zien, zoeken naar patronen of details. Ontdekken en jezelf verrassen, dat doe je ook met fotografie!

 

Werkwijze

 

Ik kom bij mensen thuis of ga mee op locatie naar een mooie plek om fotoreportages te maken van familie, huisdieren, huizen of bijzondere plekken.
Vaak laat ik me leiden door het moment, de locatie zelf of de mensen die inspireren.

 

Ik neem 1,5 tot 2,5 uur de tijd om foto’s te maken en mijn voorkeur heeft om buiten te fotograferen, lekker in de buitenlucht en / of de natuur, mijn grote inspiratiebron.

De foto’s selecteer ik daarna thuis op scherpte, compositie etc en daarna ontvangt u mijn selectie foto’s. Daar mag u mee doen wat u wilt, u ontvangt ze gewoon digitaal in jpg-bestanden.

 

U ontvangt zo'n 15 tot 50 foto's, afhankelijk van de hoeveelheid personen en uw specifieke wensen.

 

Dus alles inclusief,  één prijs die we samen van te voren hebben afgesproken en geen gedoe met nabestellen.

 

Prijzen:

 

 

1 tot 2 personen:            €50,-

3 personen:                   €75,-

4 of meer personen:        € 99,-