Keramiek

Servies beschilderen!

 

Hoe leuk is dit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest! Geef de bruid (of bruidegom!) een handgemaakt servies als cadeau.  

Je hoeft geen talent te zijn in het tekenen of het schilderen, iedereen kan het! Je mag gebruik maken van onze voorbeelden en materialen zoals porseleinverf, stiften en decoupage technieken. 

  

Maak van een saai wit servies een unieke collectie herinneringen!

 

Prijs: € 25,- per persoon inclusief servies en al het materiaal

 Heb je een specifieke wens qua servies, dat kan! Van alles is mogelijk :)

 

 

Keramiek & Zo

Wil je graag eens iets doen met klei maar geen idee wat? Er zijn tal van mogelijkheden.

Bij deze workshops kan je kiezen uit verschillende thema’s, zoals bordjes en schaaltjes, dierfiguren of model boetseren. Van alles is mogelijk.
Kijk eens bij de foto’s om een idee te krijgen.

 

We zullen werken met klei die niet afgebakken hoeft te worden, maar het schilderen kan alleen als de klei droog is. Het is mogelijk om de workshop te verspreiden over 2 dagen zodat u ook onder begeleiding kan schilderen van de werken.

 

Prijs: € 25,- per persoon

 

De workshop duurt +/- 3 uur en is inclusief materialen!

  

Workshop Theepot pimpen

Tijdens deze leuke workshop maken jullie je eigen unieke theepot!

We beschilderen de theepot met speciale verf zodat je de pot ook thuis echt kan gebruiken. Of gebruik decopatch voor een unieke look.

Natuurlijk horen er bij de workshop een grote selectie uit thee waarvan jullie tijdens de workshop heerlijk van kunnen genieten. 

Of koffie is er ook!

 

Prijs: € 26,50 per persoon


De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief theepotten en alle andere benodigde materialen!

 

Workshop Etagère maken

De leukste workshop voor in de keuken!

Uit verschillende soorten kopjes, schoteltjes en bordjes maken we een selectie om de etagère te bouwen. Dan doen we door te stapelen en de lijmen, en natuurlijk door van groot beneden, naar klein bovenin te werken. 

Is je basis af? Dan begint het versieren! Met bloemetjes, strass kralen, lintjes, noem maar op. Of kies er voor om hem te beschilderen. Hij wordt prachtig! 

 

Prijs: € 18,- per persoon

 

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief alle materialen (dus ook al het servies !).

 

 

Workshop Godinnen

Moeder, dochter, vrouw, vriendin.... wij vrouwen hebben mooie, maar ook vele rollen die we dagelijks moeten vervullen. 
Overal ter wereld hebben mensen, vanaf de oudheid tot aan nu, heilige vrouwenbeeldjes gemaakt. Ook op de dag van vandaag wordt vrouwelijke spiritualiteit en vrouwelijke kracht steeds meer gewaardeerd. In een wereld vol mannelijke testosteron is het voor ons zo belangrijk om krachtig te blijven.

Tijdens deze workshop gaan we eerst kijken welke godin bij jou past of welke jou aanspreekt. Is het de godin Isis, de Egyptische godin van de maan en de zee, of maak een Akua'ba, een beeldje dat gebruikt wordt in Afrika voor vrouwen die graag zwanger willen worden en / of hopen op een gezonde baby. 

 

Prijs: € 20,- per persoon

 

De workshop duurt +/- 3 uur en is inclusief alle materialen.

 

 

 

Workshop Mozaïek schalen

Tijdens deze workshop gaan we ronde schalen of vierkante platen (bijvoorbeeld om op te hangen) mozaïeken. Een heerlijk ontspannende bezigheid waar je al je creativiteit en fantasie in kwijt kan. En, iedereen kan het! De ronde schalen zijn uitermate geschikt als mandala. 

Verras jezelf en anderen met de mooie resultaten! 

 

Prijs: € 25,- per persoon 

 

De workshop duurt +/- 3 uur en is inclusief alle materialen.

De afmetingen zijn:

Ronde schaal: +/- 30 cm diameter

Omdat de lijm even goed moet drogen, krijgt u van mij een zakje voegsel mee om het werk thuis af te voegen. Natuurlijk met handleiding, en ik leg het ook nog uit tijdens de workshop.

 

Mozaïeken als creatief kinderfeestje? Dan kan natuurlijk ook! Dan maken we een kleine bloem, ster of dierfiguur. Kijk bij de kinderfeestjes voor meer informatie.

 

 

Workshops voor volwassenen zijn te boeken vanaf 4 personen en doen we  gezellig bij jullie thuis in vertrouwde omgeving, of bij Roos&Zo natuurlijk! Maar in overleg is het ook mogelijk om in een grotere workshopruimte te werken, dat is vooral fijn als je met meer dan 8 mensen bent.